Cursus pril ouderschap

Een pasgeboren baby in huis is een prachtige tijd. Voor veel ouders draait pril ouderschap rond het genieten van die eerste lach en de heerlijke knuffeltijd, maar het kan ook een heel onzekere en verwarrende periode zijn. Zo’n kleine baby heeft immers geen handleiding en kan ons niet vertellen wat hij of zij nodig heeft.

Om de periode dat jullie elkaar moeten leren kennen aangenamer, vlotter en korter te maken komt er binnenkort een cursus pril ouderschap speciaal voor nieuwe ouders, met veel zorg samengesteld door Sofie Lobbens van Bloomilly.

Wat leer je in deze unieke cursus pril ouderschap?

In deze cursus komen diverse thema’s aan bod en worden al jouw vragen over het eerste jaar met je baby aan bod:

  • Wat heeft mijn baby nodig als hij huilt? En hoe kan ik hierop reageren?
  • Hoe geef ik borstvoeding of maak ik een flesje klaar?
  • Hoe weet ik of mijn baby genoeg gedronken heeft?
  • Hoe verzorg ik luieruitslag en andere kwaaltjes?
  • Hoe ga ik om met het slaapritme van mijn baby?
  • Hoe ziet een veilige slaapomgeving er uit?
  • Hoe kan ik mijn baby veilig en comfortabel dragen in een draagdoek en draagzak?
  • Wat is hechting en waarom is dat zo belangrijk?
  • Hoe kan ik zijn fysieke en mentale ontwikkeling stimuleren?

Zo zijn er nog veel meer vragen die je jezelf kan stellen en waar ik je graag een antwoord op geef.

Daarom kan je binnenkort een cursus pril ouderschap volgen bij Bloomilly. In de cursus zal je wetenschappelijk onderbouwde informatie vinden zodat je zelf kan kiezen hoe je met jouw baby wilt omgaan en wat best bij jullie past. 

Twee varianten

Omdat elk gezin andere noden heeft komen er twee versies van deze cursus. 

De inhoud zal gelijk lopen, maar bij de D.I.Y.-versie ga je op je eigen tempo door de cursusinhoud, terwijl je bij de ALL-IN-variante ook persoonlijke begeleiding van Sofie zelf zal krijgen.

Meld je aan voor de wachtlijst

Hieronder kan je je volledig vrijblijvend aanmelden voor de wachtlijst van de cursus pril ouderschap door Sofie Lobbens van Bloomilly.

Dan wordt jij als eerste op de hoogte gebracht als de cursus beschikbaar is én kan je genieten van de speciale lanceringsprijs.

Deze website gebruikt cookies om je de best mogelijke beleving te bezorgen.