CURSUSSEN EN 1-OP-1 BEGELEIDING TIJDENS PRIL OUDERSCHAP

Cursus pril ouderschap

Tijdens het eerste jaar met je baby komt er heel erg veel op je af. Het is een hele bijzondere tijd, maar kan je ook heel onzeker en verward maken.

Daarom kan je binnenkort een cursus over pril ouderschap volgen bij Sofie Lobbens van Bloomilly. Daarin worden thema’s zoals veilige en voldoende slaap, babycommunicatie en noden herkennen, ergonomisch dragen, fysieke en mentale ontwikkeling stimuleren en nog veel meer behandeld. Steeds op begrijpbare manier uitgelegd en wetenschappelijk onderbouwd.

Ergonomisch dragen

Huid-op-huidcontact en nabijheid zijn voor baby’s van levensbelang. Maar als ouder wil je af en toe wel je handen vrij hebben. Daarom leer ik je graag hoe je jouw baby veilig en comfortabel kan dragen in een draagdoek of draagzak.

Ook als je kindje groter wordt is correct advies en een goed passend draagsysteem bijzonder handig en leuk. Wil je je kindje voor het eerst op je rug dragen? Of wordt jouw draagzak te klein? Tijdens een persoonlijk consult leer ik je al mijn tips en tricks.

MATERIAAL TIJDENS PRIL OUDERSCHAP

De juiste spullen kopen of huren

Webshop

Zorgvuldig uitgekozen producten om jezelf en je baby goed te verzorgen.

  • Heerlijke thee en kruiden om jouw borstvoeding te bevorderen
  • Verantwoorde verzorgingsproducten voor gevoelige babyhuidjes en krachtige mamalichamen
  • Heerlijke zelfzorgmomentjes
  • Leuke geschenkjes en kaartjes

Altijd met veel liefde verpakt en snel geleverd.

Verhuuraanbod

Een baby of peuter heeft vooral jou nodig, maar om het voor jou wat gemakkelijker te maken kunnen de juiste spullen heel handig zijn.

Gelukkig moet je niet alles zelf aankopen (en enkele maanden later alweer opbergen) maar kan je het gewoon huren bij Bloomilly.

  • Een co-sleeper om je baby ook ’s nachts veilig dichtbij te houden
  • Ergonomische draagzakken en zachte draagdoeken
  • Een bolderkar die ook vlot door het zachte zand gaat
 
 

Deze website gebruikt cookies om je de best mogelijke beleving te bezorgen.